home Meny close
menu Meny

Green Comfort Superlight herre svart

Varekode: 1007686K

Veldig lett og komfortabel

kr 1 249,00

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Beskrivelse

Lett og komfortabel! 

Flott og lett sko i nubuck. Skoen er i tøft design og er med elastikk slik at den er lett å få av og på. Den 6 mm støtabsorberende sålen i skoen gjør den svært komfortabel å bruke. Sålen er uttakbar, så det er mulighet for å legge i egen såle.

 

Spesifikasjoner:

  • 6 mm EnergySole

 

Teknologien bak Green Comfort produkter:

EnergySole


Veldig ofte viser deg seg at de nye skoene dine er mindre komfortable enn da du prøvde dem i butikken. Det skyldes nesten alltid at det ikke er innebygget nok støtabsorbering. Design eller pris har da vært i fokus på bekostning av komforten. Resultatet kjenner vi alle: føttene gjør vondt etter litt bruk og du beveger deg ikke så naturlig som du burde.

Green Comfort har med sin verdenspatenterte EnergySole™ utviklet et flott såleprodukt, som er konstruert slik at både fotens små og store muskler aktiveres. Da økes blodsirkulasjonen i fotpartiet og bena. Dette igjen gjør at fotmuskulaturen styrkes og tretthet forebygges.

EnergySole™ finnes i alle Green Comfort sine modeller, både dame og herre. Det er hjertet av kolleksjonen deres og er markedets beste støtabsorberende og mest holdbare såle.

Produktomtaler
Reviews