home Meny close
menu Meny

Levering & retur av varer

Frakt

Vi har et fraktpåslag på kr. 100,- i vår nettbutikk. 

NB: Dersom du bestiller løfte/hvilestol eller elektrisk scooter, er levering hjem på døren inkludert i prisen, du trenger derfor ikke velge "hjem på døren" når du skal betale.

Leveringstid

Produkter som er på lager hos oss leveres normalt innen 2-5 virkedager. Sko sendes direkte fra vår leverandør i England og vil derfor ta et par dager ekstra. Vi benytter Bring som vår hovedspeditører. 

Levering og retur av stoler og scootere

Større og tyngre produkter, slik som løfte- og hvilestoler samt elektriske scootere blir levert av Bring Cargo helt hjem på døren. Merk at Bring kun leverer på gateplan, de bærer ikke stoler inn i bygget du bor. Dersom du ikke er i stand til å håndtere dette selv, anbefaler vi at du får hjelp av familie eller bekjente. Alternativt kan du ta kontakt med oss så kan vi prøve å finne aktører som kan hjelpe mot betaling. Ved retur av stoler og scootere kan vi arrangere opphenting og retur mot et vederlag på 1000,- Ta kontakt for hjelp med retur.

Retur av varer

Hos oss har du normalt 14 dager åpent kjøp fra du mottar varen, det betyr at du kan returnere det du har kjøpt innen 14 dager, uten noen spesiell årsak. Vær oppmerksom på at du som kunde må betale returfrakten selv ihh til angrerettloven, og at varen må returneres i original emballasje og uten skader som gjør varen vanskelig å selge. Vi kan være behjelpelige med å lage returetikett til deg og fakturere deg for frakt i etterkant. Ved evt. skade på vare eller emballasje forbeholder vi oss retten til å avkorte krediteringen av varens verdi. Ved spørsmål om retur, ta kontakt med oss på bandagist.gjovik@maske.no

Angreskjema

Returskjema

Det er viktig at du benytter angrefristskjema, eller vedlegger et notat med ditt navn, hva du vil bytte til (evt. pengene igjen), samt ordrenummer dersom du har dette. Ved uavhentede pakker/kansellerte ordre eller fullt ut returnerte pakker, forbeholder vi oss retten til å belaste deg som kunde for den reelle fraktkostnaden.

  • •  Varen(e) som returneres skal være i original stand og pakkes forsvarlig i original emballasje. 
  • •  Alle returpakker leveres på nærmeste postkontor eller post-i-butikk. Det er viktig at du merker din retursending med avsendernavn.
  • •  Vi tilstreber å behandle alle returer innen 5 dager etter at returen har ankommet vår lager.

bandagist.gjovik@maske.no eller på tlf 62 12 60 40 (alle hverdager mellom 09:00 - 16:00) 

God handel!

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN