home Meny close
menu Meny

Levering & retur av varer

Frakt

Vi tilbyr fri frakt på alle bestillinger i vår nettbutikk, det betyr at uansett hva du bestiller vil det ikke tilkomme frakt. Unntak er ved levering "hjem på døren", da tilkommer det 249,- i frakt. 

NB: Dersom du bestiller løfte/hvilestol eller elektrisk scooter, er levering hjem på døren inkludert i prisen, du trenger derfor ikke velge "hjem på døren" når du skal betale.

Leveringstid

Produkter som er på lager hos oss leveres normalt innen 2-5 virkedager. Sko sendes direkte fra vår leverandør i England og vil derfor ta et par dager ekstra. Vi benytter Bring, UPS og Schenker som våre speditører. 

Levering og retur av stoler og scootere

Større og tyngre produkter, slik som løfte- og hvilestoler samt elektriske scootere blir levert av Bring Cargo helt hjem på døren. Merk at Bring kun leverer på gateplan, de bærer ikke stoler inn i bygget du bor. Dersom du ikke er i stand til å håndtere dette selv, anbefaler vi at du får hjelp av familie eller bekjente. Alternativt kan du ta kontakt med oss så kan vi prøve å finne aktører som kan hjelpe mot betaling. Ved retur av stoler og scootere kan vi arrangere opphenting og retur mot et vederlag på 890,- Ta kontakt for hjelp med retur.

Retur av varer

Hos oss har du normalt 14 dager åpent kjøp fra du mottar varen, det betyr at du kan returnere det du har kjøpt innen 14 dager, uten noen spesiel årsak. Vær oppmerksom på at du som kunde må betale returfrakten selv ihh til angrerettloven (unntak ved sko, se lengre ned). Vi kan være behjelpelige med å lage returetikett til deg og fakturere deg for frakt i etterkant. Ved spørsmål om retur, ta kontakt med oss på kundeservice@vitent.no

Retur i forbindelse med jul

Siden mange handler julegaver hos oss i tiden før jul, har vi utvidet returtiden i denne perioden. Alle ordre som bestilles mellom 1 november og 31 desember har returrett frem til 15 januar. 

Bytte/retur av sko

Dersom du har kjøpt sko og ønsker å bytte/returnere modell / størrelse, så dekker vi fraktkostnaden til og fra deg som kunde. Altså vil det være kostnadsfritt for deg som kunde å bytte/returnere sko dersom de ikke passer. Dette gjelder kun for sko, og vi dekker kun fraktkostnadene ved ett bytte/retur pr ordre. Dersom du ønsker å bytte/returnere sko ytterligere, må du betale fraktkostnadene selv. Ta kontakt med oss så sender vi deg fraktetikett slik at du enkelt kan sende skoen i retur.

Returskjema

Det er viktig at du benytter angrefristskjema, eller vedlegger et notat med ditt navn, hva du vil bytte til (evt. pengene igjen), samt ordrenummer dersom du har dette. Ved uavhentede pakker/kansellerte ordre eller fullt ut returnerte pakker, forbeholder vi oss retten til å belaste deg som kunde for den reelle fraktkostnaden.

  • Varen(e) som returneres skal være i original stand og pakkes forsvarlig i original emballasje. 
  • Alle returpakker leveres på nærmeste postkontor eller post-i-butikk. Det er viktig at du merker din retursending med avsendernavn.
  • Vi tilstreber å behandle alle returer innen 5 dager etter at returen har ankommet vår lager.

kundeservice@vitent.no eller på tlf 800 99 299 (alle hverdager mellom 09:00 - 16:00) 

God handel!

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN